Diari La Veu del País Valencià
Un ciutadà alemany mata la seua dona a Orba i s’entrega a la policia del seu país

Orba / ACN.

Un ciutadà alemany de 53 anys ha mort presumptament la seua dona a Orba (Marina Alta) i posteriorment s’ha entregat a la policia del seu país, confessant el crim. Així ho han confirmat fonts de la Guàrdia Civil d’Alacant, que ha rebut l’avís per part de la Interpol a primera hora de la matinada d’aquest dilluns.

Els agents han accedit al domicili i han trobat el cos sense vida de la víctima, ciutadana alemanya de 69 anys. El Jutjat de violència sobre la dona número 1 de Dénia (Marina Alta) investiga la mort. El presumpte autor es troba detingut al seu país.

Segons informen fonts de la Guàrdia Civil, els agents han rebut comunicació per part de la Interpol i han accedit al domicili. La comissió judicial ha arribat a les 04:00 hores i dues hores més tard s’ha procedit a l’alçament del cadàver per part del Jutjat de Guàrdia número dos de Dénia. 



El cadàver s’ha dut a l’Institut Anatòmic Forense d’Alacant, on s’investiga la mort atès que no mostra signes externes de violència segons han informat les mateixes fonts. 


Els fets han succeït a La Solana, zona residencial habitada per estrangers, principalment britànics i alemanys.

Comparteix

Icona de pantalla completa