Diari La Veu del País Valencià
Ribó presenta les seues propostes per a fer de València ‘la capital real de tot el territori’
RedactaVeu / València

L’acte, celebrat anit a l’Octubre-Centre de Cultura Contemporània, ha servit a Ribó per a formular les propostes que han de conduir a fer de València “la capital real de tot el territori valencià; una ciutat dels barris, lluny de catastròfics i ruïnosos grans esdeveniments i a prop de les necessitats de les persones”.

Joan Ribó, el candidat a l’alcaldia de València per Compromís en el procés de primàries, ha presentat esta passada nit les seues línies mestres del que considera que ha de ser “la veritable capital valenciana: una ciutat moderna, oberta, dotada de les infraestructures que faciliten la vida de les persones que viuen i treballen en ella.

Una València de govern obert, transparent i amb eines que permeten als veïns i veïnes participar de les grans decisions de la ciutat; que tinga una identitat pròpia basada en la sostenibilitat i en la cultura. En definitiva, volem una València que exercisca de veres la seua capitalitat i que irradie eixa potència ciutadana a la resta del territori”.

Acompanyat per la candidata a la presidència de la Generalitat en estes primàries de Compromís, Mònica Oltra, i per Enric Morera, que encapçalarà la llista a la circumscripció de València, Joan Ribó ha explicat que el seu principal objectiu és “fer una ciutat dels barris, lluny de catastròfics i ruïnosos grans esdeveniments, i a prop de les necessitats de les persones”.

En el hall de l’Octubre-Centre de Cultura Contemporània, ple de gom a gom d’assistents a l’acte, Ribó ha volgut visualitzar la potència de la seua candidatura, basada en l’experiència d’anys d’activisme polític en els àmbits dels progrés, l’ecologisme i el valencianisme, i en la “il·lusió que genera un projecte compartit com és el de Compromís, on tots junts caminem per a assentar les bases d’una societat més justa, sostenible i orgullosa de la seua pròpia identitat”.

Així, ha lloat la valentia del grup d’aspirants a formar part de la candidatura de Compromís per València i ha fet una crida a la participació en estes primàries que, per primera vegada al País Valencià, permeten a tota la ciutadania, forme part o no de la coalició, elegir a tots els candidats que integraran la llista electoral de la formació.

Comparteix

Icona de pantalla completa