Diari La Veu del País Valencià
Comunicat de Ràdio Klara per la bala enviada a Barberà amb el seu nom

RedactaVeu / València

Després que l’alcaldessa de València haja rebut un sobre amb una bala al seu interior on figurava com a remitent Radio Klara, aquesta emissora ha emés un comunicat que reproduïm integrament:

“Ràdio Klara davant les amenaces i els intents de criminalització:

Les amenaces rebudes per la sra. alcaldessa de València, Dª Rita Barberá, en forma de sobre amb una bala en el seu interior i, aparentment, remés des de Ràdio Klara, ens obliguen a manifestar el següent:

1-Neguem rotundament l’autoria d’aquest enviament, l’objectiu del qual creiem que no és un altre que el de perjudicar Ràdio Klara.

2.-Aquest fet es produeix unes setmanes després que s’hagen rebut en la bústia de Ràdio Klara anònims amenaçadors i que van ser denunciats en el jutjat de guàrdia el passat 2 de desembre de 2014. Els textos rebuts tenen la mateixa cal•ligrafia i ortografia que el rebut per la sra. alcaldessa de València, segons observem en les fotos publicades.

3-Rebutgem qualsevol forma de violència que s’exercisca contra qualsevol ciutadà o ciutadana, l’exercisca qui l’exercisca. Rebutgem, doncs, les amenaces rebudes per la sra. alcaldessa per doble motiu: per principis ètics i pel fet que es faça suplantant el nom de Ràdio Klara.

4- Ràdio Klara té com a funció ser altaveu d’aquelles persones i col•lectius socials compromesos amb una societat més justa i més lliure, tasca aquesta en la qual Ràdio Klara està més de 30 anys i les amenaces o els intents de criminalització no ens en faran desistir”.

El comunicat s’acompanya del text de la denúncia presentada el 2 de Desembre en els jutjats per amenaces a Ràdio Klara i que podeu trobar en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa