Diari La Veu del País Valencià
Blanco: ‘Al 2018 s’acabarà el negoci de la sanitat a la Ribera i a la resta del País’
Xavier Pérez / Alzira

Ignacio Blanco, síndic i candidat a la Presidència de la Generalitat per EUPV ha visitat aquest divendres Alzira on ha abordat en roda de premsa, després d’una reunió amb regidors i representats de la Plataforma per la Sanitat Pública, el problema que suposa per els ciutadans de la comarca de la Ribera les retallades i el model de gestió privada de l’Hospital de la Ribera i de tota l’àrea de salut.

Blanco ha deixat ben clar que a partir de 2018, quan acabe la concessió, “tant l’hospital de la Ribera com l’àrea de salut serà recuperada per la gestió pública i directa que revertirà en la millor qualitat del servei: s’ha acabat això de fer fer negoci d’un servei universal”.

El Síndic també ha assenyalat que “seria una barbaritat voler rescatar l’Hospital després de les eleccions. Amb la fórmula que proposem tindrem 2 anys per davant i podrem exigir a la concessionària l’acompliment del contracte, fer una auditoria integral del que ha costat aquesta concessió i també dels serveis oferits després de 20 anys”.

“Esquerra Unida manté ferm el seu compromís de recuperar la gestió pública directa de tot el departament de salut de la Ribera, de l’Hospital d’Alzira i de les zones de salut que en aquests moments estan patint retallades en quant a la prestació, retallades en quant a la plantilla de sanitaris mentre continuen ‘endollant-se’ directius i afins al Partit Popular en una UTE que intenta fer negoci amb la nostra salut”, ha afirmat.

Ignacio Blanco a Alzira en una reunió amb regidors i la Plataforma per la Sanitat Pública

“No hi ha excuses, si nosaltres participem al nou govern, una de les prioritats serà la reversió al sistema públic de totes les àrees de salut començant per la Ribera”, ha afegit.

En aquesta roda de premsa també ha estat Eduard Hervàs, representat de la Plataforma de la Sanitat de la Ribera; Ivan Martínez, regidor d’Alzira, i altres representats de la comarca de la formació esquerrana.

Comparteix

Icona de pantalla completa