Diari La Veu del País Valencià
Proposició d’EUPV per derogar els privilegis de Camps i Olivas

ACN / València.

Les Corts Valencianes debatran la setmana vinent una proposició de llei per derogar la llei de privilegis dels expresidents de la Generalitat Valenciana, a proposta d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV). Així ho ha explicat el portaveu de la formació, Ignacio Blanco, que ha assenyat que EUPV porta de nou al parlament aquesta proposició “perquè es mantenen totes les raons que vemm argüir l’any 2012”. Blanco ha afegit “en aquests moments tenim diversos expresidents que estan o han estat fent ús de diverses prerrogatives que nosaltres entenem que són privilegis”. En aquest sentit ha assenyalat els casos de Francisco Camps i José Luis Olivas.

Del primer ha dit que “el menyspreu notori i flagrant de la legalitat que la Fiscalia Anticorrupció li atribueix, fa absolutament incompatible que ocupe un lloc en el Consell Jurídic Consultiu i que gaudisca d’una sèrie de privilegis com són el cotxe oficial, xofer, despatx, personal de suport o de confiança, etcètera”.

“El senyor Camps faria bé en dimitir de totes les seues responsabilitats, començant per l’escó que encara ocupa de tant en tant, perquè normalment roman buit, a les Corts Valencianes”, ha afegit.

Sobre l’expresident de la Generalitat Valenciana, José Luis Olivas, el portaveu d’EUPV ha dit que “està a punt d’asseure’s en la banqueta per frau fiscal i a més l’afecten altres tipus d’investigacions judicials o de la Fiscalia”.

Comparteix

Icona de pantalla completa