Diari La Veu del País Valencià
GVA inverteix 700.000 (€) en el manteniment d’una televisió que està tancada

EP / València.

Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) SAU, que es troba en liquidació, ha licitat per un total de 685.475,89 euros el servei de vigilància i protecció dels seus locals. El termini d’execució és d’un any, amb possibilitat de pròrroga.

El Diari Oficial valencià (DOCV) publica aquest dilluns aquesta licitació, per tramitació ordinària i procediment obert, que tindrà en compte una pluralitat de criteris. El valor estimat del contracte ascendeix a 1.331.296,15 euros, IVA no inclòs, mentre que el pressupost base de licitació és de 566.509 euros, que sumant l’IVA se situa en 685.475,89 euros.

Els interessats poden presentar les seues sol·licituds de participació fins a les 14.00 hores del pròxim 26 de gener, de forma manual amb un sobre tancat dirigit a la Comissió de Liquidació, amb l’expressió ‘Proposició’ i el títol de l’expedient, que contindrà altres tres sobres tancats –un amb la documentació jurídic-administrativa, un altre amb l’oferta tècnica i un tercer amb la proposta econòmica–. Les ofertes s’obriran a les 12.00 hores el 2 de febrer.

Comparteix

Icona de pantalla completa