Diari La Veu del País Valencià
Marrahí nou campió Individual de Raspall
PilotaVeu / Bellrreguard.
Marrahí és converteix en el nou campió del mà a mà després de guanyar 25-15 a Pepe de la Llosa de Ranes esta vesprada a Bellreguard.

El Trinquet de Bellreguard s’ha omplit de gom a gom per vore la final del campionat més important de la temporada, entre dos nous aspirants: Marrahí de Castelló de la Ribera i Pepe de la Llosa de Ranes.

Però sols un dels dos ha sigut l’afortunat en endur-se la victòria, aquest ha sigut Marrahí, que amb la seua espectacular treta i joc sempre ofensiu ha pogut superar 25-15 un Pepe que ha sigut un digne finalista i no ha tirat la tovallola en cap moment de la partida.

Una partida on s’han pogut vore quinzes de totes les maneres, i jocs remuntats pels dos jugadors. Fins i tot Pepe ha salvat 4 vals per finalitzar la partida, defentsant-se i disposant també de val per igualar a 20 i passar al rest. Però al quint val Marrahí ha pogut fer el quinze decissiu i finalittzar així la partida.

La reballada ha eixit roja, i Marrahí ha escollit el dau per realitzar el colp que més li agrada, la treta, i encara que Pepe s’ha defensat des del primer quinze, Marrahí ha fet el primer joc.

En 10-5 al marcador Pepe passava al dau, i amb tres tretes màginifiques del jugador de La Llosa posava val-net per igualar partida, però quan més fàcil ho tenia la precipitació i l’encert de Marrahí han fet que el de Castelló de la Ribera tombara el joc per escapar-se 15-5 al marcador.

Pepe Raspant al dau en la Final. Fotografia: Jose Tomé

Arribava un joc decisiu, en el que Marrahí tenia la pilota en la mà per posar més de mitja partida al seu marcador, però ací ha arribat la reacció de Pepe, que amb un joc perfecte ha sigut capaç de tombar-lo des del rest, i apropar-se en el marcador 10-15.

Però quan en quant més confiança estava Pepe dos imprecisions d’aquest, i una pilota dubtosa a l’escala que l’home bo la donà com a parada, feren que Marrahí tornara a guanyar el joc del rest i es posara 20-10.

En aquest moment tots pensaven que Marrahí guanyaria la partida en la seva treta però Pepe, en magnífiques restades, fou capaç de tombar 3 vals des del rest i allargar la partida un joc més.

En 15-20 al marcador Pepe tornava al traure amb major confiança, i tant fou així que va disposar de val-15 per igualar la partida, però Marrahí no abandonat en cap moment el joc i després d’una pilota dubtosa protestada per Pepe, ha sigut capaç de capgirar el joc i al segon val del joc i el quint de la partida, ha realitzar el definitiu quinze per guanyar 25-15 a un Pepe que ha disputat una gran final i ha estat molt a prop de la victòria.

Pepe lluitant a Bellrreguard i recolzat pel públic. Fotografia: Jose Tomé

Marrahí acaba així una temporada espectacular ja que ha aconseguit les dues competicions més importants, La Lliga i L’individual.

El mateix campió ens ha fet una reflexió de la final:

“ M’ha costat molt i Pepe ha fet una gran partida, s’ha defensant molt bé durant tota la final. La partida ha tingut de tot, però jo em trobava segur i encara que ho he vist apurat, em sentia còmode ja que a mi m’agrada molt jugar mà a mà, i he aconseguit guanyar.”

Marrahí campió entre coixins. Fotografia: Jose Tomé

Molts han sigut els aficionats de les diferents poblacions que s’han desplaçat fins al trinquet de la Safor per vore de primera mà l’autèntic espectacle de la final del mà a mà i animar els seus ídols.

Ací podeu vore més fotografies d’aquesta màgnifica final:

https://www.flickr.com/photos/126938870@N06/sets/72157649694413497/

Demà diumenge a les 16.00h podreu vore la final al següent enllaç:

http://www.levantetv.es/

Comparteix

Icona de pantalla completa