Diari La Veu del País Valencià
Marrahí i Pepe disputen la Final de l’Individual de Raspall a Bellreguard

PilotaVeu.

La joventut es consolida al raspall. Marrahí amb 24 anys i Pepe amb 22 es disputaran ser el nou rei del Campionat Individual de Raspall Professional, que enguany arriba a la seua XXVIII edició.

No pintava massa bé el quadre per a Pepe després del sorteig. L’esperava Waldo, el 10 vegades campió de l’individual, en Quarts de final si superava la segona ronda. Però la renúncia de Waldo a jugar el campionat el va catapultar a les semifinals. El seu últim obstacle per a ser finalista era Coeter II, vigent campió. Pocs donaven a Pepe com a guanyador en la partida de Genovés, però el de la Llosa va creure en ell mateix i va traure tota l’energia que porta dins.

Pepe celebra la victòria en semifinals. Fotografia: David Sarasol
Marrahí en canvi sí que entrava entre els aspirants a guanyar el títol. Tot i això, ha tingut que superar Moncho, finalista en l’edició anterior, i a Moltó en semifinals.

Segurament aquesta semifinal enfrontava els millors rests de l’any, demostrant un estat de forma espectacular. La partida que disputaren a Piles va deixar tot el públic amb un gran sabor de boca. Si Marrahí aconsegueix el Campionat Individual completarà un any simplement perfecte, després de guanyar la Lliga de Raspall Professional i el Trofeu Gregori Maians.

Dissabte, a les 18h en el trinquet El Zurdo de Bellreguard Pepe de la Llosa de Ranes i Marrahí de Castelló de la Ribera lluitaran per fer-se un lloc en la història de la pilota valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa