Diari La Veu del País Valencià
Per a EUPV el cicle del PP ja s’acaba

RedactaVeu / València.

El síndic d’EUPV en les Corts Valencianes, Ignacio Blanco, ha mostrat la seua convicció que el nou any que comença, “portarà definitivament el canvi progressista a la Generalitat Valenciana, en la major part dels ajuntaments i les diputacions i en totes eixes institucions que el PP ha estat parasitant durant 20 anys en profit propi”.

Blanco ha assenyalat que el cicle del PP “està acabant, queden ja molts pocs mesos per suportar el que fins ara hem hagut de suportar. Hui, per exemple, la justícia social està més ferida, perquè torna a entrar en vigor el copagament per a les persones dependents que la justícia va anul·lar en dos ocasions, i que el Consell de Fabra i la majoria absoluta del PP en les Corts Valencianes han tornat a imposar, fent pagar la crisi als més vulnerables”.

El síndic d’esquerres també ha recordat que hui igualment entren en vigor uns pressupostos “que són irreals, ficticis, que no es poden complir, que no tenen suficients ingressos perquè no es grava els rics el que hauria de gravar-se i perquè no s’aconsegueix el finançament autonòmic de l’Estat que mereixem els valencians”.

Tanmateix, Blanco ha subratllat que aquest primer dia de l’any, “és també de l’esperança, perquè el 2015 serà un any de molts canvis: el de derogar els copagaments, de recuperar els drets socials, de potenciar els serveis públics, de recuperar la nostra RTVV i d’exigir el finançament que mereixem. Serà l’any de netejar les institucions de la corrupció i que la ciutadania torne a recuperar la fe en l’autogovern valencià. Eixe canvi és el principal objectiu d’Esquerra Unida que ja té candidatures triades per a les Eleccions Autonòmiques i que està conformant les municipals per portar la veu del poble, la veu de l’esquerra, les polítiques de progrés a totes les institucions”, ha remarcat.

Comparteix

Icona de pantalla completa