Diari La Veu del País Valencià
Ferri: ‘El PP es queda sense excuses per tapar la seua homofòbia’
RedactaVeu / València

A través d’una petició parlamentària de documentació Ferri ha tingut accés a l’informe de la Secretaria General Tècnica del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, el qual només posa objeccions als articles 16, 17, 18, i 38 per una suposada “invasió de competències estatals en matèria laboral”.

Segons ha explicat Ferri si el Partit Popular haguera tingut voluntat d’avançar en aquest tema, “podria haver proposat la modificació dels quatre articles durant la tramitació de la llei”.

Tan mateix i segons Ferri, “la realitat que queda demostrada és que han utilitzat aquest informe com a excusa per a tombar els 38 articles restants a causa de l’homofòbia que impera en el seu grup parlamentari”, per la qual cosa considera “inacceptable” que “continuen imposant la seua posició extremista a la societat valenciana que és moderna, avançada i diversa”.

Ferri ha recordat que no és la primera vegada que el Partit Popular “abandona” les persones que dia a dia pateixen agressions o mostres de discriminació per sentir-se de manera diferent o estimar a persones del seu mateix sexe.

De fet, apunta, “durant aquests anys han rebutjat totes i cadascuna de les propostes de Compromís per lluitar per la igualtat LGTB en l’àmbit educatiu, policial, laboral o de la tercera edat”. Afortunadament i segons el parlamentari de Compromís, “existeix una majoria social que vol treballar per la felicitat de totes les persones i que ja ha abandonat el Partit Popular”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa