Diari La Veu del País Valencià
EUPV demanarà la imputació de Francisco Camps pel Centre de Convencions

RedactaVeu / València

El síndic d’EUPV, Ignacio Blanco, en relació al sobreseïment de la causa del Centre de Convencions de Castelló, ha declarat en els passadissos de les Corts que aquesta formació presentarà recurs demanant que es continue la recerca per a dissipar qualsevol ombra de dubte i “poder confirmar o no les sospites sobre la intervenció política per sobre dels contractants formals”.

Imputació de F. Camps i G. Camps

“Esquerra Unida, personada com a acusació popular en la causa del Centre de Convencions, presentarà recurs amb què demanarà la imputació dels senyors Francisco Camps i de Gerardo Camps perquè són els elements polítics que la mateixa interlocutòria diu que intervenien per sobre dels que contractaven formalment Calatrava”, ha manifestat Blanco.

“Entenem que aquesta recerca pot seguir avant. És veritat que no la podrà fer el mateix jutge, que haurà d’inhibir-se en favor del Tribunal Superior de Justícia o del Tribunal Suprem, perquè estem parlant de dues persones aforades: Francisco Camps com a diputat de les Corts Valencianes, encara que no ho semble, i Gerardo Camps com a diputat en el Congrés”.

Per tant, ha conclòs Blanco, “presentarem recurs demanant que es continue amb la recerca per a dissipar les ombres de dubte, poder confirmar o no les sospites sobre la intervenció política per sobre dels contractants formals”.

Comparteix

Icona de pantalla completa