Diari La Veu del País Valencià
Gaudeix del mes de desembre amb el Teatre Micalet

Raquel Sanchis / València.

Aquest mes de desembre no tens excusa per a no deixar-te dur per la màgia de l’escenari al Teatre Micalet. Des del passat tres de desembre podem veure en escena Ser o no res, dirigida per Resu Belmonte.

Pilar Almeria, Sergio Caballero, Empar Canet i Pep Ricart formen part del repartiment d’aquesta comèdia-drama que ens transporta a un diàleg ple de referents shakespearians on es discuteix al respecte dels temes que s’haurien de qüestionar en aquesta època tan convulsa. L’obra es pot veure fins al dia 21 del mateix mes, a les 20:30h de dimecres a divendres i a les 19h dissabtes i diumenges.

D’altra banda, tenim l’espectacle A Nadal, un pas de pardal, de Dani Miquel. Durant el transcurs de l’obra farem un viatge musical que ens ensenyarà les nostres tradicions nadalenques: els menjars típics, les trobades familiars i d’amics, la música, els valors…A Nadal, un pas de pardal pot veure’s aquest mateix diumenge 14 de desembre, així com també el 28 de desembre i el 3 de gener, a les 12:30h.

Xavi Castillo, del 25 al 31

A més a més, Xavi Castillo ens oferirà el seu espectacle especial de Cap d’Any, Especial Nadal, a partir del dia 25 fins al dia 31 d’aquest mes. L’espectacle es podrà veure dijous i divendres a les 20:30, mentre que dissabtes i diumenges començarà a les 19h.

L’humorista romandrà, però, un poc més a l’escenari del Teatre Micalet, ja que de l’1 al 4 de gener del proper mes podrem veure Les noves historietes medievals, on Xavi Castillo es convertirà, junt amb amb Panchi Vivó i el trobador Motxo, en un joglar.

Les entrades es poden obtindre online, llevat les d’A Nadal, un pas de pardal, que s’hauran de comprar abans de l’espectacle en taquilla.

Si voleu més informació al respecte de les obres i dels preus de les entrades podeu entrar en la pàgina web del Teatre Micalet.

Comparteix

Icona de pantalla completa