Diari La Veu del País Valencià
Blanco: ‘Fabra hauria de demanar perdó per falsejar les regles electorals’

RedactaVeu / València

“Fabra hauria de demanar perdó com a president del PP valencià perquè és el PP valencià el beneficiari de la trama de finançament il·legal i dels delictes electorals que es van cometre en els anys 2007 i 2008 i açò queda clarament de manifest en la interlocutòria judicial”. Amb aquests termes ha valorat el síndic d’EUPV, Ignacio Blanco, el cas del finançament il·legal del PP valencià.

Per tant, ha afegit Blanco, el president de la Generalitat “ha de demanar perdó per haver enganyat la ciutadania, per haver falsejat les regles electorals i, a més, hauria, evidentment, de prendre cartes en l’assumpte destituint immediatament les persones que han sigut processades, per exemple la gerent del PPCV, i exigint la dimissió fulminant de les persones que segueixen tacant amb la seua presència les Corts Valencianes, com Ricardo Costa o Yolanda García, persones que ja han sigut en aquests moments processades per delictes tan greus de corrupció política no poden romandre ni un dia més en les institucions valencianes”.

Perplexitat absoluta

Ignacio Blanco ha indicat estar “perplex” perquè un president de la Generalitat i del PP valencià, que en aquests moments té oberta una macrocausa de finançament il·legal, “demane que reflexione jo tot i que ell no ho ha fet”.

“Estic perplex perquè demanen la meua dimissió simplement per defensar els interessos generals dels valencians. Estic perplex perquè el senyor Fabra diu que jo he de demanar perdó, no sé bé de què, tot i que ell encara no ha demanat perdó com a president del PP valencià per l’estafa massiva a la qual han sotmès els valencians, pel delicte electoral, per falsejar les regles electorals, per usurpar les institucions en profit propi, per vulnerar la bona fe de la ciutadania i per enganyar-nos”, ha assegurat Blanco en declaracions als mitjans de comunicació realitzades en els corredors de les Corts.

Segons Blanco, donat que el processament dels acusats en el cas Gürtel afecta directament el PP, “i no solament a cadascuna de les persones que esperem que s’asseguen prompte en la banqueta i hagen de respondre davant la Justícia”, esperem que siguen sentenciats per una trama de corrupció “absolutament indecent”.

Comparteix

Icona de pantalla completa