Diari La Veu del País Valencià
Emili Altur presenta la seua candidatura a cap de llista de Compromís per Burjassot
RedactaVeu / Burjassot

Emili Altur ha anunciat aquest matí que es presenta per primera vegada per a encapçalar la llista de Compromís amb la intenció de “ser el proper alcalde de Burjassot”, amb “la il•lusió que comporta un procés participatiu” de primàries per a la tria dels candidats.

Altur ha destacat com el seu principal valor per a encapçalar la llista de Compromís a l’alcaldia de Burjassot: la seua experiència política, professional i personal.

El portaveu municipal de la coalició té 44 anys és advocat i ha estat vinculat des de ben jove a diferents moviments estudiantils i associatius.

Segons ha destacat el propi Altur, “després de dues legislatures compartint el grup municipal del BLOC a l’oposició amb Jordi Sebastià i d’aquesta última com a portaveu municipal de Compromís i formant part de l’equip de govern al capdavant de les regidories d’hisenda, promoció econòmica, mercats i ocupació, amb tota l’experiència acumulada durant aquests apassionants anys, he decidit presentar-me a les primàries de Compromís per Burjassot per a encapçalar la llista de les properes eleccions municipals i poder ser l’alcalde del nostre poble”.

El candidat a cap de llista a les primàries de Compromís a Burjassot ha finalitzat dient que el procés d’elecció dels candidats i les candidates de Compromís mitjançant unes eleccions primàries és un “repte il•lusionant que no podem defugir”.

“I és per això –ha afegit- que obrim la participació a la ciutadania del nostre poble perquè, entre tots i totes, puga’m elaborar la millor llista. Un pas més per a demostrar que des de Compromís creguem en una democràcia participativa de baix cap a dalt. La tasca que vam iniciar el 2011 assumint l’alcaldia ha de tindre una continuïtat en els propers anys i per això pense que Compromís ha de tindre un paper fonamental. Hem de ser un referent a la resta del País Valencià en aquest nou cicle de canvi polític que encetarem al mes de maig”.

Comparteix

Icona de pantalla completa