Diari La Veu del País Valencià
Fran Ferri anuncia que es presentarà a les primàries de Compromís
RedactaVeu / València

Fran Ferri, que en l’actualitat té 30 anys, és el diputat més jove de les Corts. Des que va esdevindre diputat en les eleccions de 2011 ha compaginat el treball parlamentari amb la seua activitat professional com a enginyer d’Operacions en una empresa del sector de l’automòbil. Segons les dades sobre tramitacions parlamentàries de les Corts, Ferri és el quart diputat més actiu dels 99 que composen la cambra, després d’haver presentat 2.705 iniciatives parlamentàries en la present legislatura en àmbits com la lluita per igualtat entre homes i dones i del col·lectiu LGTB, pel canvi del model productiu, polítiques contra la precarietat laboral, per la transparència, la participació ciutadana o sobre un nou model de finançament autonòmic.

Per a Ferri, “està sent un veritable honor poder treballar per als valencians i valencianes durant aquests anys en els quals, des de Compromís, hem dit ‘no’ a un president incompetent, a un model injust i a un règim corrupte. Ara crec que és el moment de presentar la meua candidatura per ajudar a construir un gran ‘sí’ col·lectiu: Sí a unes institucions que planten cara al govern central quan tracta els valencians com a ciutadans de segona; Sí a un model econòmic sostenible que permeta a la gent viure amb dignitat; Sí a una democràcia real on les persones estiguem en el centre de les decisions. En definitiva, hem de construir un gran SÍ a un país amb futur”.

“No estem davant d’unes eleccions més. Estem davant d’un procés electoral que decidirà el rumb del País Valencià en les pròximes dècades. Haurem de decidir si volem deixar de ser una partitocràcia corrupta que expulsa els seus joves per esdevindre una democràcia avançada que puga ser referent al món per la seua qualitat de vida. Estic convençut que, en aquesta nova etapa, el valencianisme amb vocació transformadora que representa Compromís té molt a dir”, ha conclòs Ferri.

Comparteix

Icona de pantalla completa