Diari La Veu del País Valencià
Nova APP de comunicació de Benimaclet Viu
RedactaVeu / València

Benimaclet Viu ha desenvolupat una nova aplicació per a dispositius mòbils “per tal de comunicar i coordinar els esdeveniments organitzats col•lectivament per la plataforma així com també aquells dels seus associats i col•laboradors”.

La presentació de l’aplicació serà el proper dissabte 13 de desembre al marc de la III Mostra del Llibre i del Disc a Benimaclet organitzada per Benimaclet Viu i que se celebrarà a la seu del Musical de Benimaclet, carrer Baró de Sant Petrillo, 14.

La nova ‘i pionera’ aplicació està basada en la plataforma LifList, “totalment traduïda per la gent de Benimaclet Viu i pròximament disponible, de manera gratuïta”, per als sistemes Android i iOS a través de les respectives botigues virtuals.

A partir de la seua presentació oficial, a la aplicació es podran consultar els esdeveniments, agendes, ubicacions i activitats temàtiques que encaixen amb els principis fundacionals de suport lingüístic, educatiu, social i cultural de Benimaclet Viu.

La plataforma Benimaclet Viu va nàixer, amb l’empenta de la comunitat educativa, a l’any 2010 arran la necessitat de sumar esforços per fomentar l’ús social, incrementar la formació i estendre la difusió de la llengua i la cultura dels valencians, però tot això fonamentat en una forta base d’activisme social, amb la vocació d’esdevenir espai de trobada i d’integració ciutadana, de millora de les condicions de vida de les persones i de recuperació del patrimoni cultural i natural.

Comparteix

Icona de pantalla completa