Diari La Veu del País Valencià
Stephen Hawking vol ser un vilà de James Bond
Europa Press / Madrid

“El meu paper ideal seria el de vilà de Bond”, declarava Hawking a la revista Wired, quan -amb motiu de l’estrena de la seua biopic, La teoria del tot- li van preguntar pel seu salt al món del cinema. L’astrofísic va anar més enllà en assegurar que la seua cadira de rodes i la seua veu generada per ordinador “serien perfectes per al rol”.

Li llevarà el lloc de vilà al rumorejat Christoph Waltz? L’austríac, guanyador de l’Òscar per Django Desencadenat (Quentin Tarantino), és el primer candidat per a rivalitzar amb el Bond de Daniel Craig. No obstant açò, no seria desgavellat pensar en una incorporació de Hawking, donada la seua experiència en el mitjà audiovisual amb aparicions en Star Trek o The Big Bang Theory, entre altres sèries/pel•lícules.

Bond 24, que compta amb guió de John Logan Robert Wade i Neal Purvis, que repeteixen després de l’èxit de Skyfall, té previst el seu llançament a l’octubre de 2015. Ara com ara, haurem d’esperar per a saber el seu repartiment oficial.

La seua vida, en una pel·lícula

La vida de Stephen Hawking serà portada a la gran pantalla amb La teoria del tot, el biopic sobre el gran científic, en el qual serà interpretat per Eddie Redmayne (Els miserables).

Jane Wilde (Felicity Jones) interpretarà Jane, l’amor de la seua vida, una altra estudiant de Cambridge que, enfront de tots els obstacles possibles, lluita per la vida de la seua parella, que comença a perdre la mobilitat i a qui li queden, al principi, dos anys de vida.

“El matrimoni entre l’espai i el temps”, així defineix Hawking el seu camp d’estudi, però el seu vertader amor mostra una dona capaç de voler com ningú mai ho ha fet en el món. Un exemple de superació que arribarà als cinemes el 16 de gener, sota la direcció de James Marsh (Man on Wire).

Comparteix

Icona de pantalla completa