Diari La Veu del País Valencià
Huit mesos d’actuacions d’El Diluvi en un vídeo

RedactaVeu / València

El Diluvi ha mostrat el seu agraïment a organitzadors, públic, tècnics, col•laboradors i a la resta de la gent que ha fet possible el vídeo resum de la gira realitzada pel grup amb el tema La Presó de Tibi com a banda sonora.

Durant aquests mesos, el vídeo s’ha rodat a l’Identi’Cat de Baó (maig), Onil (7 juny), Pego i Alacant (21 i 27 de juny), Campedró, Castalla, Xaló i Aplec dels Ports celebrat a Sorita (6, 19, 26 i 27 de juliol): Figatell Sound a Oliva, III Aplec Xirinacs a Sant Joan de les Abadesses, la Bisbal de l’Empordà, Capellades i Castelló de Rugat (2, 3, 14, 17 i 17 d’agost), Moniàtic a Alcoi (20 de setembre; Aplec de la Mariola a Banyeres de Mariola, Trovam! a Castelló de la plana, Pub Jadube a Biar, Fira Mediterrània de Manresa, Barcelona i Castalla Rock Festival (3, 4, 8, 10, 11 i 25 d’octubre); i al Campus de Vera a la Universitat de València (6 de novembre).

Entre altres, apareixen imatges dels concerts d’El Diluvi celebrats a l’Aplec de la Mariola (Banyeres de Mariola), TroVam! (Castelló), Festes Majors de la Plaça de la Concòrdia (Barcelona) i Castalla Rock Festival (Castalla). Aquest treball audiovisual ha estat enregistrat i Muntat per Anmorsigol, sota la producció d’Audio de David Rosell i amb el tema La Presó de Tibi, de l’Àlbum Motius, com a banda sonora.

El vídeo és pot veure en aquest enllac o bé fent clic sobre la imatge.

Comparteix

Icona de pantalla completa