Diari La Veu del País Valencià
Naix Poble Lliure: la nova organització de l’esquerra independentista
RedactaVeu / Barcelona.

En la seua resolució política, la nova organització estratègica planteja que “ens trobem davant un nou escenari” ja que, afirmen, en els últims anys, “s’ha produït un despertar social” com a resposta a les agressions a les condicions del poble català i de l’Estat Espanyol i francès. En aquest sentit, PL estableix que l’única eina per fer front a això és la construcció d’una república catalana que, plantegen, ha de ser “radicalment democràtica i superadora de les injustícies i les desigualtats”.

L’Assemblea Constituent ha finalitzat amb un acte polític en el qual han intervingut diferents personalitats de l’independentisme d’esquerres, com ara, l’històric militant de l’esquerra independentista del País Valencià, Toni Infante, així com diferents representants com el portaveu de Sortu,Pernando Barrena. Durant tot l’acte s’ha fet un homenatge als diferents lluitadors per l’alliberament del Països Catalans que ha volgut recollir la tradició ideològica en la qual s’emmarca Poble Lliure.

Així mateix, els portaveus de la nova organització han anunciat que durant les properes setmanes es durà a terme una roda de premsa pública de presentació del nou nom, logotip, així com de les principals línies estratègiques aprovades.

Toni Infante. Baix, Pernando Barrena.

Comparteix

Icona de pantalla completa