Compromís aconsegueix adhesions d’ajuntaments per reobrir RTVV

Enric Morera fa una crida a la societat del PV 'perquè isca de nou al carrer, a mostrar el seu suport i a demanar una RTVV de totes i tots, lliure de censura, de manipulació i de lladres'
28 novembre 2014 01:00h
RedactaVeu / València

La responsable de l’Àrea Institucional de Compromís, Teresa Garcia, ha informat que el passat dimecres, la coalició envià el manifest a tots els grups municipals de Compromís perquè proposaren l’adhesió en els seus respectius ajuntaments.

Així, alguns consistoris on Compromís té responsabilitat de govern ja han signat aquest manifest i s’han unit a la reivindicació, bé per via de decret d’alcaldia, per decisió de la junta de govern o per aprovació de moció al ple municipal.

Aquests consistoris, de moment, són els de Vila-real, Tavernes de la Valldigna, Muro d’Alcoi, Agres, Betxí, Godella i Albaida. També a Beniarjó, on Compromís està a l’oposició, s’ha aprovat adherir-se al manifest a instàncies del grup municipal de Compromís.
 

Segons ha informat Teresa Garcia, “en les properes setmanes ampliarem la llista d’adhesions al manifest per reobrir RTVV, perquè el tancament ordenat dictatorialment pel Consell ha condemnat molts pobles valencians a la més absoluta invisibilitat. Les valencianes i els valencians necessitem una RTVV pública, plural, democràtica, respectuosa, en valencià i que servisca per informar del que passa a la nostra terra i per a promocionar els nostres valors”.

Aquest dissabte 29 de novembre, primer aniversari del tancament de RTVV, s’ha convocat per part del Comité de Treballadors una concentració a la ciutat de València, mobilització a la qual el portaveu de Compromís, Enric Morera, ha anunciat que participarà.

El síndic de Compromís ha fet una crida a la societat “perquè isca de nou al carrer, a mostrar el seu suport i a demanar una RTVV de totes i tots, lliure de censura, de manipulació i de lladres”.

La Veu del País Valencià

next