RedactaVeu / Castelló de la Plana

Els actes centrals de la commemoració tindran lloc el 13 de desembre, amb les ja tradicionals manifestació i fira d’entitats. Abans i per a caldejar l’ambient, tindran lloc dues conferències a càrrec de Xavier Melgarejo i Ferran Suay i amb els actes propis de les entitats que participen de la plataforma, i que van començar el passat 20 de novembre amb les projeccions de Què ens passa, valencians? organitzades per CCOO-PV Comarques del Nord.

Programa d’activitats

Aquesta que segueix a continuació és la informació de les pròximes activitats de les entitats de Castelló per la Llengua:

#26N_Presentació del llibre La desconnexió valenciana. A càrrec de Toni Mollà, autor del llibre, sociòleg i escriptor. A les 19h a la Llibreria Argot. Ho organitza: Institut d’Estudis Catalans.

#27N_Resultats del pla pluriennal de multilingüisme de l’UJI 2011/ 2014 [+]. Presentació de l’informe a càrrec d’Inmaculada Fortanet i Maties Segura. A les 12h a la sala de premsa del Rectorat de l’UJI. Ho organitza: CULC-UJI

#27N_La docència en valencià i del valencià: entrebancs i futur [+]. Amb Francesc Felipe (Escola Valenciana), Marc Candela (STEPV) i Raül Burriel (ACV Tirant lo Blanc). A les 19h a la Seu de l’STEPV. Ho organitza: STEPV.

#29N_Les línies en valencià: un conflicte obert [+]. Amb Patri Teruel (STEPV), Pau Sancho (AMPA Herrero) i la Plataforma Cremona. A les 12h a la Plaça Major. Ho organitza: Renaix! Assemblea de Joves de Castelló.

#1D_Columbretes, les illes d’un País [+]. A càrrec de Xavi del Señor. A les 19h al Centre Polifuncional La Marina. Ho organitza: EUPV Grau

#3D_Treballar per la igualtat lingüística. La Política Lingüística de Compromís [+]. Amb Rubén Trenzano i Juan (Universitat de València). A les 19h a la Llotja del Cànem. Ho organitza: Sectorial de Política Lingüística de Compromís.

#4D_Parlem valencià. Taller d’assertivitat lingüística [+]. Amb Gemma Sanginés. Format teoricopràctic. A les 18.30h al Casal Popular de Castelló. Ho organitza l’Esquerra Independentista de la Plana (EIP) amb la col·laboració de l’IEC.

#5D_És possible una escola valenciana plurilingüe i de qualitat? [+]. Amb Vicent Pascual i Granell. A les 19.30h a la Llotja del Cànem, organitzat per

SEPC.

Comparteix

Icona de pantalla completa