Diari La Veu del País Valencià
Morera aposta per sumar voluntats ‘i ho farem en pocs dies’
RedactaVeu / València

Enric Morera ha explicat que el resultat de la reunió del Consell General de Compromís “cal acceptar-la perquè s’emmarca dins de les normes que totes i tots ens vam donar. Per tant, no hi ha ni perdedors ni guanyadors. Han faltat quatre vots que és una anècdota i ningú ha de sentir-se malament. Ni tan sols els que s’han abstingut. Ens vam imposar majories reforçades per als grans acords en pro del consens que haurem de seguir cercant. Aquest és el repte que tenim els pròxims dies i em compromet a portar-ho endavant”.

Així, ha recordat que minuts abans, el BLOC havia aprovat per una amplíssima majoria de forma provisional el Reglament de Primàries que havia eixit des de Compromís amb l’acord de “donar-lo per ratificat si no patia variacions. De fet, no s’ha realitzat cap esmena en el mateix perquè “per a nosaltres la sobirania resideix en el Consell General de Compromís. Ací s’han plantejat esmenes, les presentades per les dèsset assemblees comarcals i és en eixe marc en el qual el text no ha deixat satisfeta una majoria suficient”.

El responsable del BLOC considera que “aquest fet no ha de suposar una reculada en la forma de fer política que proposem. Un acord del 51% haguera sigut molt pitjor, haguera significat la divisió. Cal interpretar que hem de trobar més complicitats i consensos i guanyar les persones que hui no se sentien còmodes. Aquest és el repte i elveig factible”.

Comparteix

Icona de pantalla completa