Diari La Veu del País Valencià
PSPV demana contracte director de l’IVAM i que comparega en les Corts
RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha anunciat aquest dijous 20 de novembre que el grup parlamentari socialista sol•licitarà la compareixença “immediata” del nou director de l’IVAM, José Miguel García Cortés, així com una còpia del seu contracte.

Per a Puig, “el PP està aconseguint destruir la política cultural valenciana i fins i tot institucions tan valuoses i importants com l’IVAM”. Per aquesta raó, els socialistes exigeixen que comparega Cortés en comissió “perquè explique la decisió de tancar diverses exposicions i mostres importants com la d’artistes tan rellevants per als valencians com Miquel Navarro”.

Així s’ha referit Puig a la decisió del nou director de l’IVAM que ha presentat la nova temporada de 2015 on s’eliminen algunes mostres.

PSPV vol veure el contracte perquè “no consentirem ni admetrem blindatges”

En aquest sentit, Puig ha explicat que els socialistes també demanaran amb “caràcter immediat” que la consellera María José Catalá “faça públic el contracte del nou director i facilite una còpia del mateix” perquè, segons ha advertit, “no consentirem ni admetrem blindatges”.

Ximo Puig. Foto: PSPV-PSOE

Finalment, el dirigent socialista ha mostrat als artistes valencians “tot el suport” del PSPV i ha expressat la voluntat dels socialistes de fer possible que, en molt pocs mesos, “tinguen una altra vegada la dignitat que es mereixen en les institucions valencianes”.

La Veu del País Valencià

Comparteix

Icona de pantalla completa