Diari La Veu del País Valencià
Ciudadanos contra els mitjans de comunicació del #SíSí
Directe.cat / Barcelona

El motiu al·legat per la diputada (ex PP) Carina Mejías ha estat la cobertura informativa que el digital dirigit per Vicent Partal havia fet del 9N, en què defensa postures contràries a l’Estat espanyol i a favor de la independència. En el cas del directe!cat ja ens van amenaçar amb una querella per haver posat al descobert l’anomenada #ViaUlster que per una indiscreció va explicar l’exdiputat i avui assessor al Parlament Europeu, Jordi Cañas, assegurant que “Os vamos a montar un Ulster que os vais a cagar”, un intent de rebentar la pau de la societat catalana enfrontant les diferents comunitat existents. A l’any 2008, Ciudadanos ja va fer el mateix contra el Racó Català.

La fòbia del partit de Rivera contra els mitjans independentistes no és nova. Fa sis anys van fer el mateix contra el digital líder dels entorns juvenils, estem parlant del Racó Català que va patir les envestides i les mentides de Ciudadanos contra tots aquells mitjans que desmuntem les teories falses del partit d’Albert Rivera. En aquesta entrevista al directe!cat a l’any 2010 ja negava l’espoli fiscal.

El PP ha votat a favor de la retirada de subvencions i CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i la CUP han rebutjat la moció

La moció ha estat rebutjada per 17 vots en contra, els partits de tradició democràtica i 4 a favor. Els primers han qualificat la moció de Ciudadanos d’atac ideològic i contra la llibertat de premsa. Des del directe!cat ens solidaritzem amb Vilaweb per l’atac rebut per part dels partits que neguen el dret a decidir dels catalans.

Directe!cat i La Veu del País Valencipa mostren la seva solidaritat amb Vilaweb, i com ja vam fer amb el Racó Català, i malgrat les amenaces, seguirem posant al descobert el joc brut que Ciudadanos i PP practiquen a Catalunya

Cal assenyalar que els diferents mitjans tenen dret a presentar-se a les convocatòries de la Generalitat, i que encara que el directe.cat no hi hagi concorregut, no descarta fer-ho en properes edicions. També és important assenyalar que qui rep més subvencions de diners públics són els mitjans que proclamen les bondats de l’unionisme, sobretot mitjans digitals generosament finançats des de Madrid, per rebentar el procés i intentar crispar la societat catalana. Els mitjans unionistes tenen poques visites, però reben molt més diners, quants més atacs al procés independentistes més diners.

La #ViaUlster que vam posar al descobert des d’aquest mitjà ha posat molt nerviosos en primer lloc a Ciudadanos, però també al PP i a Madrid

Les indiscrecions de Jordi Canyas van posar al descobert un clar full de ruta per intentar rebentar i crispar la societat catalana, una via que han intentat un cop i un altre, la banalització del nazisme, utilitzar la corrupció contra el procés i mentir descaradament sobre el dia a dia, intoxicar per crispar. Per això les seves amenaces contra el nostre mitjà per posar al descobert un veritable full de ruta per fer fracassar el procés independentista.

Comparteix

Icona de pantalla completa