Diari La Veu del País Valencià
@IntersindicalV i @podemPV reclamen un ‘canvi de polítiques i polítics al PV’
Redactaveu / València

Representants d’Intersindical Valenciana i Podem s’ha reunit aquest diumenge, per primera vegada de manera oficial, “per intercanviar els seus punts de vista sobre la situació social, laboral i econòmica”, segons ha informat en un comunicat aquest sindicat. En la reunió han participat per part de Podem Ferran Martínez, i per part de la Intersindical Valenciana Vicent Maurí i Marc Candela.

Totes dues organitzacions han coincidit en la “necessitat urgent d’un canvi de polítiques, de polítics i de la manera de fer política tant a l’àmbit valencià com l’espanyol”.

En aquest sentit, coincideixen en promoure un procés constituent; en la derogació de totes les lleis i normes que “estan contribuint a l’espoli de la ciutadania”, en demanar un “càstig exemplar” pels culpables de la corrupció i moltes altres mesures que són necessàries per capgirar l’actual situació que travessa la majoria de la població.

Contra les polítiques antisocials

A més, també es manifesten coincidents “en la necessitat d’impulsar processos unitaris d’organització i de mobilització per fer front a les polítiques antisocials dels governs”.

Ferran Martínez (a la dreta),amb altres representants valencians de @podemPV. Foto: Tania Castro (El País).

Per aquesta raó, tant Podem com Intersindical Valenciana “valoren positivament” els espais unitaris com les Marxes de la Dignitat, les Plataformes per l’Ensenyament Públic i altres que serveixen per frenar les polítiques neoliberals. Finalment, les dues organitzacions s’han compromès a mantindre un diàleg i relacions fluides per intercanviar informació i per treballar conjuntament en els temes que comparteixen.

Comparteix

Icona de pantalla completa