Diari La Veu del País Valencià
Mor una jove de 16 anys durant un partit de bàsquet a Benidorm
RedactaVeu / EP / Benidorm / Madrid

Una jove de 16 anys del Club Bàsquet Benidorm va morir anit sobtadament mentre disputava una trobada de lliga enfront del CB Calp en el Palau d’Esports L’Illa de Benidorm (Marina Baixa), segons ha informat el seu propi club.

Segons informa la Federació de Bàsquet valenciana (FBCV), Alicia Fernández Romero es va sentir indisposada en els minuts finals del partit i va demanar la substitució moments abans de desplomar-se en la banqueta. La jove va morir malgrat els intents de les assistències mèdiques per reanimar-la.

La capella ardent quedarà instal•lada en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Benidorm. Tots els partits del CB Benidorm van quedar suspesos després de conéixer-se la notícia.

Tant la Federació de Bàsquet valenciana com la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) s’han sumat al condol de familiars i companys de la jove. “El president de la FEB, José Luis Sáez, vol expressar el seu més sentit condol a la seua família i afins, així com a tota la família del CB Benidorm en aquest difícil moment”, resa el comunicat de la federació.

Comparteix

Icona de pantalla completa