Diari La Veu del País Valencià
Grau anuncia que dimitirà quan reba la notificació de la seua imputació

Leo Part / València

De la bèstia ‘Grauzilla’ a ‘l’Ós Amorós’. Aquesta és la ‘sorprenent’ transformació, que segons Wyoming, ha experimentat en pocs dies Alfonso Grau pel que fa a la seua actitud davant els periodistes. La mà dreta de Barberà va anunciar que marxarà quan reba la notificació de la seua imputació, va insistir que ‘mai he tocat un cèntim que no fóra meu’ i va dir que Iñaki Urdangarin el va enganyar.

Durant l’entrevista realitzada en els corredors del Consistori, Alfonso Grau es va mostrar extremadament cordial i amable –a diferència de l’actitud superba i prepotent- de la qual va fer gala durant la polèmica roda de premsa celebrada el passat dilluns després de la notícia de la seua imputació dins del cas Nóos.

Grau, encara que fins ahir no havia rebut la notificació de la imputació per ser responsable del control i despesa de 3,6 milions d’euros, va anunciar que “si em notifiquen en algun moment que se m’acusa i se m’obri judici oral, no caldrà que ningú em diga què he de fer, ho tinc molt clar: marxaré, però el que no faré és anar-me’n abans, entre altres coses perquè crec que m’assisteix el dret a defensar-me”.

El vicealcalde de València, que ostenta més d’una desena de càrrecs –Compromís ha demanat a Fabra que el destituïsca – va assegurar que “mai en la vida he tocat un cèntim que no fóra meu”.

‘Sóc la víctima d’un engany d’Urdangarin’

“Sí admet – va assegurar al reporter del programa que dirigeix Wyoming- que em pogueren enganyar, ens consta que es varen presentar com una fundació sense ànim de lucre, va dir en referència a la Fundació d’Iñaki Urdangarin”.

Pel que fa a la falta de respecte amb què va tractar els periodistes en la seua compareixença del passat dilluns, Grau va tornar a expressar les seues disculpes –ja ho va fer davant el micròfons de RNE- , tant als representants dels mitjans de comunicació com a la ciutadania; va reconéixer que estava “molt nerviós perquè no m’esperava ser imputat. Vaig tindre un ‘calentón’, i ho sent i no puc fer res més” va afirmar.

Per la seua banda, Gonzo, el reporter televisiu, va agrair el respecte amb què el va tractar. Per això, des del plató de la Sexta on es fa El Intermedio, el seu presentador i director, Wyoming, va dir en veure l’entrevista: ”Sorprenent transformació –de Grau-. Semblava “el Oso amoroso”…

Podeu veure el vídeo de l’entrevista completa en la qual Grau va anunciar que dimitirà en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa