Diari La Veu del País Valencià
El València CF afirma que ‘no admet pressions’ de la Unió de Periodistes
Redactaveu / València

Davant el Comunicat de la Unió de Periodistes, el València CF ha fet pública una nota en què manifesta els següents punts aclaridors:

“El València Club de Futbol és una Societat Privada i manifesta que la seua prioritat i haver és la defensa dels seus accionistes, abonats i aficionats, no la dels interessos particulars dels mitjans de comunicació. El Club no admet pressions referents a aquesta màxima. Respecte a les acusacions rebudes, el València Club de Futbol considera injuriosa la utilització de la Unió de l’expressió “retall en el dret a la informació i de la llibertat d’expressió (sic)”.

Les normes establides per a la Junta General defensen els interessos de la societat i els seus accionistes, complint escrupolosament la Llei de Societat Anònimes. El València CF mantindrà les seues normes ja que el dret preferencial a rebre la informació recau en els accionistes presents, mentre que el dret a la informació i la transparència estan garantits amb la presència de tots els mitjans de comunicació que així ho desitgen en la Junta, que amb absoluta llibertat podran informar i opinar de la mateixa amb posterioritat, com és natural. Cap accionista s’ha dirigit hui al Club queixant-se referent a les normes.

Per tant, el Club –indica el comunicat-, entre ells els 9 periodistes que formen part de l’staff, desitgen manifestar que hagueren esperat de la Unió de Periodistes un comunicat més rigorós i professional. Alhora, exigeix la vigilància dels rectors de la Unió davant els casos d’informacions inexactes, insults i faltes de respecte que reben en ocasions membres del València CF, per part d’alguns mitjans. Un control que en els últims temps ha sigut absolutament inexistent. Com a informació general, el València CF ofereix anualment 120 rodes de premsa, centenars d’entrevistes i informació constant i diària als mitjans, sent un exemple, en el futbol d’elit, d’aperturisme informatiu.

Comparteix

Icona de pantalla completa