Diari La Veu del País Valencià
La Unió diu que les noves normes del VCF atempten contra la llibertat d’informació
RedactaVeu / València

La Unió de Periodistes Valencians lamenta que “aquestes mesures restrictives” i “fins i tot amenaçadores contra els companys que no les complisquen”, suposen una “ retallada al dret a la informació i a la llibertat d’expressió”.

“No entrem a valorar el dret que tenen les Societats Anònimes a tancar les seues juntes generals, només als seus accionistes però ens agradaria que el VCF seguira l’estel, per exemple, de moltes multinacionals que retransmeten les juntes en directe, mitjançant l’streaming”, apunta la Unió en un comunicat fet públic aquest dimarts.

Més transparència

La Unió considera que el VCF, “encara que siga una societat privada”, només pel seu interés general i el volum de persones a les quals interessa i afecta “hauria de ser més transparent i obert”. “Un interés general que en moltes ocasions –continua la nota- s’ha reivindicat des del mateix Club en la seua relació amb la societat valenciana”.

La Unió de Periodistes Valencians és l’organització professional majoritària al País Valencià, amb més de mil periodistes associats, adscrita a la FAPE ( Federación Asociaciones de Periodistas de España) i a la FIP ( Internacional de Periodistes).

Imatge corresponent a una Junta d’Accionistes. Foto: El Mundo

Comparteix

Icona de pantalla completa