Diari La Veu del País Valencià
Fabra, contrariat per la no dimissió i actitud de Grau
RedactaVeu / ACN / València

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha advertit aquest dimarts al vicealcalde de València, Alfonso Grau –imputat al ‘cas Nóos’– que “no hi ha possibilitat de compatibilitzar el càrrec amb la banqueta judicial”.

Fabra ha fet aquestes declaracions als mitjans en ser preguntat per la roda de premsa que aquest dilluns va oferir Alfonso Grau -vore vídeo adjunt- i en la qual va dir que no dimitia, que “la línia rota de Fabra és molt respectable”, però que té la seua pròpia i que ningú li havia de “marcar els temps” per marxar.

>

‘Ni l’actitud ni les formes’

El cap del Consell ha reconegut que no li va agradar l’actitud ni les formes del vicealcalde i ha assenyalat que “quan es produïsca la resolució del jutge, en parlarem”. Fabra ha fet aquestes declaracions als mitjans després de la clausura de l’Assemblea general extraordinària electoral de l’Associació de Treballadors Autònoms valencians.

El cap del Consell també ha apuntat que ha traslladat a l’alcaldessa de València, Rita Barberá, la seua opinió sobre la compareixença d’Alfonso Grau aquest dilluns.

El vicealcalde de València, moments abans d’anunciar que no anava a dimitir després de ser imputat. Foto: José Soler

Comparteix

Icona de pantalla completa