Diari La Veu del País Valencià
Miquel Gil i ‘Botifarra’ arriben a Benimodo
RedactaVeu / Benimodo

Romanços, albaes, nadales, jotes, seguidilles, havaneres…un conjunt de peces musicals conegudes pel públic més major i també pel més jove, en part gràcies al bon moment de què gaudeix la música tradicional valenciana, i del qual aquests dos “cantaors” tenen gran part de culpa.

L’espectacle ‘NUS’ amb les actuacions de Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’ tindrà lloc aquest diumenge 16 de novembre a les 19.30 hores a l’Auditori Municipal de la Casa de la Cultura de Benimodo, és gratuït i està patrocinat i organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benimodo amb la col·laboració de la Plataforma Cultural Mooment.

“NUS és un espectacle didàctic, obert i sobretot molt divertit”, asseguren els organitzadors, i està explicat en un “to pròxim i desenfadat i aprofundint no més enllà del que Botifarra permet a Miquel, i a la inversa. Es queixen l’u de l’altre però tots dos xarren pels colzes”.

L’espectacle deixa sensacions encontrades i la idea general que la música tradicional valenciana “és potent i molt més rica del que la gent pot pensar en un primer moment”.

Comparteix

Icona de pantalla completa