Diari La Veu del País Valencià
El cantant de La Gossa Sorda, candidat a liderar Compromís a Alacant

RedactaVeu / Pego.

El definitiu i esperat reglament de primàries de Compromís sembla que serà presentat el pròxim dia 22. Josep Nadal, cantant de La Gossa Sorda i regidor de Pego (Marina Alta), ha anunciat que presentarà la seua candidatura en la llista per Alacant. Mireia Mollà i Rafa Climent aspiren també a encapçalar la llista.

Nadal, que forma part del corrent intern Gent de Compromís, explica en aquesta carta a la militància les raons que l’han portat a donar aquest pas.

CARTA DE JOSEP NADAL A LA MILITÀNCIA DE COMPROMÍS PER PEGO

Em dirigisc a tu per comunicar-te la meua decisió de presentar-me a les primàries per tal d’encapçalar la llista autonòmica de Compromís per la circumscripció d’Alacant.

Des dels 16 anys que vaig anar a la primera assemblea de la Unitat del Poble Valencià de Pego, he intentat recolzar en el que he pogut la tasca de la nostra gent a les institucions, així com he participat activament dels moviments socials del poble i de la comarca com l’Assemblea de Joves de Pego (AJP), el Col·lectiu en Defensa del Territori o l’Assemblea Oberta de Pego. També vaig formar part d’organitzacions nacionals com l’Assemblea d’Estudiants Nacionalistes (AEN), i la Plataforma En Moviment.

Vaig ser regidor del Bloc en l’oposició en l’ultima part de la legislatura 99/2003, fa quatre anys vaig formar part de la llista en les autonòmiques. Ara mateix torne a ser regidor substituint el company Àngel Sendra.

Pense que cal ser valents i fer política, el sistema el canviarem des dins sense oblidar la lluita al carrer. És per això que done un pas endavant i em presente a les primàries per a defensar la radicalitat democràtica. Cal reiniciar el sistema polític i econòmic valencià segrestat pel PP i el PSOE i la seua alternança calculada.

Com una gran part de la militància considere que les primàries haurien de ser totalment obertes a la ciutadania per a fomentar la seua participació i empoderament. Un procés que permeta que la seua veu es plasme directament a les llistes i on es parle del projecte de país de Compromís per damunt dels partits que el conformen.

Compte amb el suport d’un grup ampli de gent jove amb experiència en la gestió política municipal amb els quals he elaborat una serie de propostes concretes de govern i de canvis legislatius amb dades reals. La intenció és promoure un debat d’idees enriquidor en el qual tu també pots participar.

La presentació oficial de la candidatura la farem al Teatre de Pego el proper 5 de desembre. On desglossarem el nostre projecte per a reiniciar el país i on esperem comptar amb la teua assistència.

El destí no està escrit, però només podem canviar el present amb la teua participació.

Salut i Força

Josep Nadal

Comparteix

Icona de pantalla completa