Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo] El País Valencià, la Champions League de la corrupció

RedactaVeu / València.

‘Espanya s’escriu amb B’ és una web sèrie documental que tracta sense cap tipus de censura la corrupció política en l’Estat espanyol. Els diferents capítols tractaran d’explicar els grans escàndols de corrupció existents en cada comunitat autònoma.

El primer capítol, que ja té tràiler però no data d’estrena, està dedicat al País Valencià, al qual denominen la Champions league de la corrupció per l’acumulació de casos. En 50 minuts s’aborden trames com Cooperació (Rafael Blasco), Emarsa, Brugal, Gürtel, el saqueig de RTVV o les actuacions de Carlos Fabra en la Diputació de Castelló.

Participen el periodista Sergi Pitarch, Sergi Castillo, autor del lliure ‘Terra de Saqueig: La trama valenciana de Gürtel’, Vicent Mifsud, president del Comitè d’empresa de RTVV, les diputades de Compromís Mònica Oltra i Mireia Mollà i el diputat del PSPV Josep Moreno.

Aquest primer documental web ha sigut autofinançat pels autors, Eugenio Císcar i Juanma Caurin, i ha comptat amb la col·laboració de diferents professionals i es podrà veure de forma gratuïta en plataformes com youtube o vimeo amb l’objectiu d’arribar al major nombre de persones. Per als següents esperen comptar amb suport econòmic mitjançant programes de micromecenatge.

Tràiler. ‘Espanya s’escriu amb B’, el País Valencià.

Avanç de l’entrevista a Mònica Oltra, diputada en les Corts per Compromis. Inclòs en el primer capítol.

Avanç de l’entrevista a Sergi Castillo, Periodista i autor del llibre “Terra de saqueig”.

Comparteix

Icona de pantalla completa