Diari La Veu del País Valencià
Arrap busca finançament per batallar contra l’estafa, els abusos i les retallades

RedactaVeu / València

Amb l’energia del crit de guerra almogàver “Desperta Ferro” i la necessitat d’una resposta col·lectiva que “ens faça guanyar la batalla contra l’estafa, abusos i retallades que estem patint els pobles mediterranis”, Arrap ha parit el seu projecte més madur i amb la frescor i joventut intactes.

Arrap fa una crida per tal d’embarcar-se en un projecte de micromecenatge amb l’objectiu d’aconseguir 3.000 euros –fins ara n’han recaptat 500, el que representa un 18%-, que els permeta seguir endavant amb bon vent.

En aquest sentit, Arrap posa a disposició del públic una sèrie de recompenses associades a les donacions i centrades en la figura de la rosa dels vents, dissenyada “com a símbol marítim per a representar el viatge, unint vents, pobles, vides i cultures”. Aquestes recompenses per les aportacions -d’entre 10 i 150€- ho són en forma de samarretes i dessuadores -per a xic i xiques-, xapes, pedaços i enganxines o altres ben originals com ara un passeig per l’albufera i un “socarrat típic valencià exclusiu amb la nostra rosa dels vents”. També ofereixen un quadern de bitàcola, disponible en format físic i digital que acompanya la part musical del nou disc de Desperta Ferro amb assaig, poesia, pintura i fotografia a mans d’uns col·laboradors i col·laboradores de luxe.

“Sou la tripulació del viatge, sols amb vosaltres ho farem possible. Hem fet una aposta per la professionalització i per oferir-vos unes recompenses al vostre gust. Tot ho hem pressupostat al detall tenint en compte el cost del marxandatge, del treball gràfic, audiovisual i web, i de la producció i distribució del disc Desperta Ferro. Moltíssimes gràcies. Ho sabeu, #SouARRAP!”, apunten Arrap.

“Voleu navegar amb Arrap? Doncs, a l’abordatge!

Comparteix

Icona de pantalla completa