Diari La Veu del País Valencià
PSPV del Maestrat promou un recurs al TC contra la indemnització del Castor
RedactaVeu / Vinaròs

Ximo Puig ha fet aquestes declaracions en una compareixença posterior a la reunió que ha mantingut amb alcaldes, portaveus i secretaris comarcals del PSPV al Maestrat per recollir les inquietuds i preocupacions dels ciutadans de la comarca sobre el Castor.

Ximo Puig, que ha comparegut al costat del secretari general del PSPV a Castelló, Francesc Colomer, ha instat els diputats i senadors del PP a donar suport al recurs i a explicar “per què modificar per via d’urgència la clàusula que ara permet Escal cobrar una indemnització que pagaran tots els ciutadans amb la nostra taxa de gas “.

Puig ha insistit que encara hi ha “moltes preguntes i l’única resposta del PP ha estat traure el xec en nom de tots els ciutadans i pagar. No s’entén que no s’haja intentant ni tan sols negociar “.

El secretari general socialista ha dit que una de les seues prioritats era “garantir la seguretat de les persones per sobre de qualsevol projecte econòmic” i que “això ho hem aconseguit amb la paralització indefinida de la planta de gas”.

Ximo Puig i Francesc Colomer

Puig ha afegit però que “ara ens toca defensar els interessos generals, els dels ciutadans, perquè no siguen ells els que paguen una decisió en la qual no han participat”.

En la mateixa línia, s’ha mostrat Colomer, qui ha destacat que “la nostra primera prioritat és anteposar la seguretat de les persones i en aquesta línia treballem per garantir la seua tranquil·litat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa