Diari La Veu del País Valencià
Tercer sopar Estellés a Alzira

RedactaVeu / Alzira.

La nit del passat divendres 24 d’octubre, es va omplir el bar Bon Vent per a celebrar el 3r Sopar Estellés a la Ciutat d’Alzira (la Ribera Alta), sopar organitzat per l’Associació Cultural Illa del Xúquer per contribuir en la difusió de l’obra del poeta més important dels valencians dels darrers cinquanta anys.
Va començar l’acte Natura Colomer, presidenta de l’Associació Cultural Illa del Xúquer, agraint la participació dels assistens a l’acte, així com als que ha organitzat l’associació al llarg del mes que ara acaba (la presentació del llibre de Xavi Sarrià, l’exposició l’Or dels valencians i la conferència d’Enric Morera i el mateix Sopar Estellés).

Després del sopar, va començar l’acte d’homenatge a Estellés conduït per la companya Sara Garés. Iniciaren la recitació de poemes Josep Antoni i Alba Fluixà. També participaren un grup de joves poetes i, entre altres, es recitaren: Mur del País Valencià, Els amants, Poema dedicat al seu pare o Cançó de Bressol.

Per acabar l’acte, els assistents van poder gaudir de la interpretació de dos joves intèrprets de la ciutat, Kassandra Pérez i Sergi Colomer, integrants del grup Musicalm.

Comparteix

Icona de pantalla completa