Diari La Veu del País Valencià
Una moció de censura dóna l’Alcaldia de Catral a l’expopular Pedro Zaplana
EFE / Catral

Zaplana, qui va militar durant huit anys en el PP fins que en les últimes eleccions es va presentar amb un nou partit, és el seté alcalde que aconsegueix la vara de bàndol municipal a través d’una moció de censura en el conjunt del País Valencià en l’actual legislatura.

Després de l’aprovació de la moció, que ha comptat amb els vots en contra dels populars, i després de la jura com a alcalde, Pedro Zaplana ha instant al PP a “treballar” al costat d’ells pel poble de Catral. “És moment d’estar junts i arribar a acords en benefici del municipi”, ha subratllat el nou alcalde, qui ha definit l’acord polític dels tres grups ʺd’estable i seriós”.

Segons ha exposat, el nou d’equip de Govern té “il·lusió, capacitat i ganes de treballar per a millorar la gestió d’aquest ajuntament”. Zaplana ha destacat l’elaboració d’un pressupost municipal per a 2013 “ajustat a la realitat econòmica” per a evitar incrementar el deute municipal i ha recordat que aquest municipi manca d’un nou pressupost des de fa tres anys.

Transparència “total” dels comptes públics i reorganització administrativa i de personal han sigut dos dels reptes apuntats per Zaplana en la seua futura gestió, en la qual, segons ha afegit, desapareixeran “els contractes a dit” i els assessors externs, “la qual cosa suposarà -ha dit- un estalvi d’uns 50.000 euros anuals”.

Comparteix

Icona de pantalla completa