Diari La Veu del País Valencià
Hospital General torna a adjudicar a una empresa investigada per Anticorrupció
Redactaveu / València

La diputada d’EUPV López Barceló ha anunciat que aportarà la documentació a la Fiscalia i també ha recordat que el preu de licitació del quart lot de l’adjudicació de l’arrendament d’un sistema integrat de gestió automatitzada per als laboratoris de l’Hospital General “es va multiplicar per dos” gràcies a la modificació signada per Sergio Blasco el passat 3 de juny.

La parlamentària autonòmica ha recordat que “aquesta xarxa d’empreses, de la qual Connectall Systems SL és una peça fonamental, està sota la lupa de la Fiscalia anticorrupció”, i ha anunciat que la seua formació aportarà a Fiscalia “la documentació d’aquesta adjudicació”.

Una licitació ‘molt suspitosa’

La diputada autonòmica considera “molt sospitós” que “precisament una licitació amb tant d’enrenou” acabe “en mans d’una empresa que participa en una presumpta trama investigada per la Fiscalia anticorrupció”.

El quart lot es refereix al sistema d’adquisició, identificació, validació i emmagatzematge de sol·licituds i integració de resultats en el Sistema d’Informació Hospitalari.

Comparteix

Icona de pantalla completa