Diari La Veu del País Valencià
Presentació de La Veu aquest divendres 17 al casal Arrancapins

RedactaVeu / València.

Aquest pròxim divendres 17 d’octubre, a les 19:30 hores i en el Casal Arrancapins de Valencià (carrer Villanueva i Gascons, 7) , tindrà lloc un acte de presentació del diari digital La Veu del País Valencià, a càrrec del seu coordinador, Moisès Vizcaino.

En el mateix acte, d’entrada lliure, també se celebrarà la presentació del projecte Voluntariat pel Valencià, que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià.

Els actes organitzats per la Falla Arrancapins es completaran amb la projecció de la pel·lícula Les Mestres de la República, guanyadora del Goya 2014 al millor llarg documental. Les mestres republicanes van participar en la conquesta dels drets de les dones i en la modernització de l’educació, basada en els principis d’escola pública i democràtica.
Finalment, cal indicar que el dissabte 25 d’octubre i dins del cicle Música entre amics, tindrà lloc al Casal Arrancapins un concert de Julio Galcerà amb entrada lliure.

Comparteix

Icona de pantalla completa