Diari La Veu del País Valencià
L’Aplec d’ERPV al Camp de Morvedre uneix valencianistes i Dret a Decidir
RedactaVeu / Sagunt

Cal destacar la novetat d’haver convidat des d’Esquerra “forces polítiques i entitats socioculturals que treballen per bastir una república per al País Valencià mitjançant el Dret a Decidir” segons paraules del seu president comarcal, Josep Ribera, qui destacava “l’oportunitat ací en Sagunt de visualitzar que les divisions estèrils i interessades entre valencians tenen data de caducitat”.

Així, doncs, entre els presents, a més de la militància republicana i les seus joventuts, JERPV, s’ha pogut veure una delegació de la Plataforma pel Dret a Decidir, així com, a títol personal, dirigents de partits com ara República Valenciana o Esquerra Nacionalista Valenciana.

Així mateix, Vicent Noguera, president de la secció local de Sagunt, exposava al seu parlament davant del Teatre romà que “l’Espanya de les autonomies no sols ha fracassat sinó que s’ha manifestat com un sistema car i ineficaç. Avancem, doncs, cap a la República del País Valencià”.

Davant d’açò, Noguera plantejava que “res és possible sense tindre els valencians el control dels nostres recursos que generem amb el nostre esforç col·lectiu” per finalment asseverar que “sols així podrem crear un Estat social i del Benestar solidari i pròsper, garantia de drets i de justícia social”.

Ofrena davant el monument a Jaume I de Benifairó

Comparteix

Icona de pantalla completa