Diari La Veu del País Valencià
Pau Alabajos reviu la celebració dels seus deu anys de trajectòria en Espai Rambleta
Europa Press / València

Des de l’organització de l’esdeveniment recorden que el 29 de setembre de 2012 Pau Alabajos va celebrar els seus deu anys de carrera musical amb un concert simfònic en el Palau de la Música de València en el qual va estar abrigallat per una orquestra simfònica i altres artistes, amics i col·laboradors.

‘Pau al Palau’ “va ser un espectacle que va omplir de gom a gom el pati de butaques de l’auditori valencià, i va marcar un moment molt important. La seua celebració va trencar les barreres de molts anys de silencis mediàtics i omissions institucionals cap a la música expressada en valencià”, asseguren responsables de la iniciativa.

Ara, aquell concert ha pres la forma d’un doble CD que inclou l’actuació integral -un total de 30 cançons i recitats de poemes de Vicent Andrés Estellés per artistes i col·laboradors d’Alabajos- a més d’un reportatge fotogràfic de Xepo W que arreplega els instants més emotius d’aquell memorable concert.

L’àlbum ha sigut editat per la discogràfica de Barcelona RGB en col·laboració amb el segell castellonenc Metrònom-Bureo, mentre que el seu disseny és obra de formo.org.

L’actuació tindrà lloc el 9 d’octubre a les 21.00 hores, en La Cambra, el nou espai habilitat en La Rambleta per a concerts de format intimista i forma part del cicle VAM!-Rambleta, que promou la Valencian Music Association (VAM!).

Teaser #paualpalau – PAU ALABAJOS

Comparteix

Icona de pantalla completa