Naix PilotaVeu, La Veu de la Pilota Valenciana

El dijous 9 d'octubre del 2014 veurà la llum PilotaVeu, www.pilotaveu.com, un nou diari digital exclusiu del nostre esport autòcton. I serà presentat en societat a les 20:30 al Museu de Pilota Valenciana a Genovés
8 octubre 2014 01:00h

Naix amb una entrevista al gran Paco Cabanes 'Genovés' que ens contarà de primera mà com es troba actualment la pilota valenciana, farà un repàs de la seua trajectòria a l'esport autòcton i valorarà com veu la creació d’aquest mitjà de comunicació.

PilotaVeu vol donar a conèixer, amb un sol click, tota l'actualitat de la pilota valenciana d'una manera plural i objectiva sense deixar de banda cap modalitat de Pilota Valenciana, però amb especial seguiment a les dues modalitats que compten actualment amb nòmina professional: El Raspall i l'Escala i Corda.

 
El nostre objectiu és convertir-nos, amb la confiança dels nostres lectors/es, en el nexe d'unió informatiu de tot el món de la pilota valenciana, i contribuir en la necessària promoció i difusió del nostre esport autòcton.

El nostre diari estarà coordinat pel pilotari professional Ricard Sentandreu i comptarà amb nombrosos col·laboradors que ens mantindran informats a cada instant de tot el que passa als diferents carrers, frontons i trinquets de tot el territori valencià.
 

També volem convidar tots els jugadors, clubs i aficionats de totes les modalitats i llocs d'arreu del país a col·laborar al diari. Ho podeu fer enviant escrits, fotos, vídeos, etc., al nostre correu redaccio@pilotaveu.com, ja que tots i totes sou la pilota valenciana, i aportant la vostra informació o visió del nostre esport contribuireu perquè siga cada dia més visible.

Així que, a partir del 9 d'octubre, Va de bo!
Ricard Sentandreu
Coordinació PilotaVeu
 

 
next