Diari La Veu del País Valencià
Pedro Rodríguez és triat president de la FSMCV amb el 70% dels vots

RedactaVeu / Villena.

Pedro Rodríguez ha sigut triat president de la Federació de Societats Musicals (FSMCV) amb el 70,75% dels vots de l’assemblea general, celebrada a Villena, enfront de la candidatura de Vicente Parra que ha obtingut el 29,25%.

D’aquesta manera, la junta directiva quedarà conformada per 14 vocals de la llista del guanyador i 1 de la candidatura derrotada. En el cap de setmana s’han acreditat 305 associacions.

El nou responsable ha agraït la confiança del col·lectiu i ha aprofitat per a llançar un missatge sol·licitant a tots els partits polítics que recolzen “les reivindicacions pressupostàries de la FSMCV per a 2015”.

Presentació de la candidatura del Pedro Rodríguez

Rodríguez, que relleva Josep Francesc Almeria després de huit anys de presidència, té com a objectius consolidar i impulsar els assoliments econòmics, socials, educatius i culturals aconseguits; desenvolupar la presència i rellevància institucional, social i mediàtica; incrementar els serveis i participació de les societats musicals i cultural i que la FSMCV “seguisca sent un referent en l’educació musical, excel·lència i talent dels músics i en internacionalització”.

Rodríguez també demana un règim fiscal especial per a les societats musicals.

Comparteix

Icona de pantalla completa