[Vídeo] Presentació de 'Reset RTVV'

El Col·lectiu Ricard Blasco presentarà aquest pròxim dimarts, dia 7 d'octubre, a Ca Revolta el llibre 'Reset RTVV, per unes polítiques de comunicació al servei de la societat’
4 octubre 2014 01:00h

RedactaVeu / València

El Col•lectiu Ricard Blasco presentarà aquest pròxim dimarts, dia 7 d’octubre, a les 19:30 hores, a Ca Revolta. el llibre 'Reset RTVV, per unes polítiques de comunicació al servei de la societat’.  

L'acte de presentació del llibre editat per Onada Edicions i del qual ací oferim un avanç en format audiovisual, tindrà lloc a les 19:30 hores, a la seu de Ca Revolta (carrer Santa Teresa 10, València) i en el mateix intervindran els columnistes de La Veu Manuel S. Jardí, extreballador de RTVV i periodista i Rafa Xambó, professor de sociologia de la UV.

A més, també intervindran el professor de la URV i representant d’Ondada Edicions, Miquel Àngel Pradilla; Josep Lluís Gómez Mompart, catedràtic de periodisme de la UV; Toni Mollà, extreballador de RTVV i sociòleg; i Mònica Parrenyo i doctora en Filosofia, especialista en comunicació.
 
 
next