Diari La Veu del País Valencià
Francesc Viadel guanya el Premi de Poesia Josep Maria Ribelles de Puçol

Xavier Pérez / Puçol.

El polifacètic i prestigiós autor valencià Francesc Viadel ha aconseguit el XVIII Premi de Poesia Josep Maria Ribelles de Puçol amb el llibre Ciutat, dies insòlits.

Viadel va escriure aquest llibre fa un temps en “un moment difícil”, un llibre “que parla de l’individu enfrontat a les seues circumstàncies vitals des de la seua solitud”. L’autor s’ha endinsat en el camp de la poesia amb altres treballs com la ‘plaquette’ poètica Si la lluna és plena i el llibre Èxode salnitrós.

Cal recordar que Francesc Viadel junt amb els poetes Josep Manuel Esteve i Vicent Nàcher varen fundar la revista poética ‘L’horabaixa’ en la dècada dels 80.

El lliurament del guardó tindrà lloc aquesta vesprada on l’alcaldessa Merche Sanchis també entregarà els premis de Narrativa i Pintura.

L’Ajuntament d’aquesta localitat de l’Horta convoca des de fa molts anys aquest guardó per a promoure la figura del poeta Josep Maria Ribelles, a més de contribuir al desenvolupament i promoció de la poesia.

Des de La Veu del País Valencià volem felicitar el nostre amic i columnista ja que sens dubte és un dels millors escriptors i periodistes del País Valencià.

Resident a Barcelona aquest algemesinenc és en l’actualitat és doctor en Sociologia i professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull) amb una extensa obra publicada, expert en el valencianisme polític i cultural i col·laborador de diverses publicacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa