Diari La Veu del País Valencià
Concentració a Castelló en solidaritat amb Catalunya
RedactaVeu / Castelló de la Plana

‘Votar és normal en un país normal’. Aquest és el títol d’un comunicat fet públic aquest mateix dimarts 30 de setembre per Esquerra Independentista de La Plana, formació que ha convocat una concentració aquesta vesprada a les 20h a la plaça Major de Castelló “en solidaritat amb el poble de Catalunya, per la defensa de la democràcia i el dret a decidir dels pobles”.

Aquesta concentració, que se celebra una hora després de la prevista a aquest dimarts València, compta amb el suport d’ACPV- Delegació de Castelló, Compromís Castelló, EUPV Grau, ERPV Castelló i Intersindical Valenciana.

Així mateix, han confirmat la seua assistència a l’acte els regidors de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu i Ali Brancal, així com el diputat d’EUPV a les Corts, Víctor Tormo.

Foto: La Veu del País Valencià

Votar és normal, o no?

Segons s’explica en el comunicat, “especialment durant els darrers dos anys, hem assistit atònits a la demanda reiterada i massiva de la societat catalana i del seu Parlament de tindre potestat per decidir el seu futur de manera pacífica i democràtica, i sobretot a la posició del Govern espanyol que no ha estat altra que la negació de la realitat i el rebuig reiterat al diàleg”.

“Entenem -continua la nota de premsa- que la consulta, les votacions (independentment del sentit del vot de cadascú) i l’acatament dels seus resultats haurien de ser normals en un país que es diu democràtic.

I és per aquesta raó que des de l’Esquerra Independentista de la Plana (EIP) han convocat col•lectius i individus “que creuen que s’ha d’escoltar la veu de les urnes” a assistir hui 30 de setembre de 2014 a les 20 hores, a una concentració a la plaça Major de Castelló -davant de l’Ajuntament de la capital de la Plana- “en solidaritat amb el poble de Catalunya, per la defensa de la democràcia i pel dret de decidir dels pobles arran de la suspensió de la convocatòria de la consulta pel 9 de novembre per part del Tribunal Constitucional”.

Perquè votar és normal, o no?, conclou la nota amb la convocatòria d’EIP.

Foto: La Veu del País Valencià

Comparteix

Icona de pantalla completa