Diari La Veu del País Valencià
El Front Cívic valora positivament la constitució de Guanyem

RedactaVeu / València.

La Coordinadora del Front Cívic Som Majoria de València va valorar ahir l’assemblea unitària del Micalet celebrada el passat 23 de setembre i “la repercussió i efectes que ha tingut entre les forces polítiques i moviments socials en la nostra ciutat l’espai unitari i participatiu que es reconeix com Guanyem València”, constituït formalment en aquesta trobada.

En aquest sentit, l’FCSM-València valora positivament l’assemblea “sense que açò signifique caure en la complaença, ja que encara que s’han satisfet les expectatives de la convocatòria amb la massiva assistència, el propòsit d’aquesta Assemblea era generar un espai ciutadà de participació en la política local, que ha de ser extens, intens i plural”.

Segons el parer del Front Cívic, l’èxit de la proposta de Guanyem València “es basa que, enfront dels decennis de govern local al servei d’una trama elitista que ha hipotecat el futur de la ciutat amb megaprojectes insostenibles socialment i ambientalment, s’alce una ciutadania que es dote a si mateixa d’un projecte d’il·lusió i convivència que trenque per fi amb la megalomania i la desmesura que ha caracteritzat la gestió local”.

L’FCSM acaba el seu comunicat fent una crida a la participació de la ciutadania en les comissions de Guanyem València que ja han sigut convocades: la de Comunicació i la de Continguts Programàtics. La Comissió de Comunicació ha sigut convocada en la seu de la falla d’Arrancapins, en el carrer Vilanova i Gascó 7 i la la Comissió de Continguts Programàtics es reunirà en els locals sindicals de la Universitat de València, en Avinguda Blasco Ibáñez, número 21. L’FCSM-València recorda que “aquestes comissions han sigut convocades de forma oberta, amb la pretensió que funcionen d’una manera plenament horitzontal, tal com es va acordar majoritàriament en l’assemblea”.

Comparteix

Icona de pantalla completa