Diari La Veu del País Valencià
Es perfilen les semifinals de l’Individual de frontó
RedactaVeu / València

El de Museros es troba amb 12 punts pels 9 que té el de Quart de Poblet, el tercer d’aquest grup es Enrique amb 2 punts, qui ja no pot agafar els seus rivals. Tanca el grup Jordi amb un punt.

L’altre grup, l’A, està molt més igualat i encara no hi ha cap jugador classificat matemàticament per a les semifinals, tot i que Alejandro de Paterna i Pasqual de La Pobla són els que millor ho tenen per ara. Alejandro és líder amb 9 punts i Pasqual segon amb 8 punts, el tercer es Robert amb 4 punts, i tanca el grup Javi amb 3 punts.

Resultats setmana passada:

Grup A: Javi 41 – 40 Rober; t Pasqual 34 – 41 Alejandro

Grup B: Enrique 9 – 41 Adrián Museros; Adrián Quart 41 – 9 Jordi

En la primera categoria, Ximo d’Almenara continua manant al grup A, mentre que Dani Pellicer, d’Alginet, governa el grup B. Ambdós han guanyat les seues partides emportant-se tots els punts en joc.

Iván Medié, del CPV Quart de Poblet, amb nou punts, mana en el Grup A de la segona categoria, seguit de Nacho d’Estivella amb 6 punts. Pel grup B d’aquesta mateixa categoria destaca Jaime Rivera també amb ple de victòries i 9 punts, el segueix amb 7 punts Isaac d’Alcàsser.

Alcublas continua fent nom al frontó, en este cas, Jesús es el líder del Grup A de tercera, mentre que Javi d’Almussafes i Lluís de Godella empaten a sis punts al capdavant del grup B d’aquesta tercera categoria.

Toni de Moixent, amb 8 punts encapçala el grup A de Quarta mentre que Xavi de Godella amb 12, fa el el mateix en el grup B.

Pel que fa a les categories d’entre setmana, en la primera Julio de Vinalesa continua intractable, tan sols ha perdut un punt del quinze en joc. En la segona d’aquestes categories, Jose Orts “Canelles” de Meliana lidera el grup A mentre que Salvador Verdú de Foios fa el mateix en el B.

Comparteix

Icona de pantalla completa