Diari La Veu del País Valencià
Mònica Oltra: ‘La política parla molt i escolta poc’

RedactaVeu / Sagunt.

“La política parla molt i escolta poc” eixa és una de les conclusions que ha explicat Mònica Oltra al Port de Sagunt on s’han concentrat més de 200 persones per arropar a la líder de Compromís. L’acte ha sigut a l’antiga Gerència d’AHM on Mònica Oltra ha defensat la postura per tal de recuperar aquest indret per a la ciutadania i fer-la pública. En aquest mateix acte el col·lectiu local de Compromís ha anunciat l’obertura d’una seu al carrer Progrés de Port de Sagunt.

En la seua intervenció Oltra ha destacat que el seu partit opta per “contar la veritat del que hi ha com a símbol de transparència” quan governe en la Generalitat. Aposta per revertir els retalls en Educació i Sanitat, i aposta per la Llei de Dependència com a ferramenta per eixir de la crisi degut a tots els agents socials que intervenen en el seu compliment.

Empresarialment creu que es necessita una formació adequada i que la part pública s’implique en el I+D+i. Des de Compromís s’aposta per un pla de xoc contra la pobresa i en recuperar un sistema econòmic sostenible.

Pel que fa al sistema de finançament Oltra ha destacat que cal apostar per la retallada de despesa i tindre unes inversions amb seny. Apostant per uns impostos propis i el que és més important una auditoria del deute on deixe ben clar la situació actual i real de la Generalitat.

En finalitzar s’ha realitzat la V #FESTAESTELLES amb un concert d’Eva Dénia i Merxe Martinez.

Comparteix

Icona de pantalla completa