Diari La Veu del País Valencià
Faura acull aquest dissabte el 1er Festival de Teatre al Carrer
RedactaVeu / Faura

Faurart és una iniciativa que revisiona l’aprofitament de l’espai públic coma lloc de participació ciutadana amb les arts escèniques.

Més de 12 companyies actuaran en diferents carrers de la localitat del Camp de Morvedre amb experiències escèniques que abarquen espectacles amb xanques, titelles, màgia, música i dansa i tallers teatrals per a xiquets.

A més, dos artistes plàstics exposaran obres seues pels carrers que composen l’itinerari de les actuacions i pintaran murals i retrats al moment.

El festival començarà a migdia d’aquest dissabte, dia 27 de setembre, a la plaça de l’Ajuntament del poble. El mateix s’ha finançat a través de la plataforma de micromecenatge Goteo, amb un pressupost mínim de 4000 euros, i ha comptat, a més, amb la col•laboració de l’Ajuntament i de negocis locals.

Podeu consultar el programa al document adjunt o als diferents enllaços de xarxes socials: Faurart, Facebook, Twitter.

I si voleu saber com arribar a Faura podeu consultar aquestos enllaços: En cotxe: Arribar a Faura des de València,En tren: Horaris de tren de València a Faura (estació de les Valls).De l’estació de Les Valls a Faura en bici.

Comparteix

Icona de pantalla completa